BiBo Fashion

Sexy body- and sportswear for men

About BiBo Fashion

BiBo Fashion International is a shop specialized in trendy and special menswear. Be surprised by our clothing of exclusive brands. We sell exclusive clothing for the man who wants to stand out from the crowd. Our menswear tight fits and also has a good price-quality ratio.

BiBo Fashion is located in the Netherlands, but we ship worldwide!

We wish you much fun when shopping online in our webshop.

Greetings,
BiBo Fashion


Het idee om BiBo Fashion op te richten ontstond 3 jaar geleden tijdens een vakantie op Gran Canaria. We keken onze ogen uit: mannen in exclusieve felgekleurde shorts en slips. Vanaf dat moment hebben we onze ogen er niet vanaf kunnen houden en zijn de ideeën om een webshop voor sexy body- en sportswear, werkelijkheid geworden. Op 1 juli 2012 ging BiBo het wereldwijde web op en daar zijn we al 3 jaar trots op.

Dat kunnen wij niet zonder jou. Wij danken onze klanten voor het vertrouwen en de tevredenheid. Klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan en wij doen er alles aan om jou dé webshop te bieden waar je terecht kunt voor jouw favoriete merken, kwalitatieve service en snelle verzending.

Op 21 november 2015 opent BiBo Fashion haar deuren aan de Noordstraat 96 te Tilburg. In onze store heten we je van harte welkom om ons aanbod ‘live’ te bekijken. Je kunt onze store eenvoudig bereiken via het centrum van Tilburg. Houd onze website in de gaten voor de openingsacties en exclusieve events.

Behalve onze online shop en offline store vind je ons ook op festivals. Misschien ben je ons al eens tegengekomen op Milkshake! Mis niks en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons blog en like ons op Facebook.